Posted on 4 december 2014 · Posted in Nieuws

Minimax heeft als producent en groothandel een breed assortiment aan industriële reinigingsmiddelen ontwikkeld, welke geschikt zijn voor de onderhoud in verschillende branches. Zo zijn er speciale schoonmaakmiddelen die gebruikt kunnen worden in grote keukens van restaurant en in de voedingsindustrie maar er zijn ook zeer krachtige middelen verkrijgbaar die allerlei soorten vuil op werkplaatsen en op de industriële werkvloer verwijderen.

Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen

Om agressieve vlekken te verwijderen, worden er vaak schoonmaakmiddelen gebruikt die nóg agressievere bestanddelen bevatten. Het gebruik van deze middelen kan vervelende gevolgen hebben door bepaalde milieueisen. Minimax heeft verschillende reinigingsmiddelen ontwikkeld die 100% biologisch afbreekbaar zijn en voldoen aan de strengste milieueisen. De Industriële ontvetter Force 10 is een voorbeeld van zo’n biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel van Minimax.

Industriële ontvetter Force 10

Het industrie ontvettingsmiddel Force 10 is 100% biologisch afbreekbaar en kan daarnaast zowel gebruikt worden als reinigingsmiddel of onderhoudsmiddel. Zo kunt u het aantal onderhoudsmiddelen, schoonmaakmiddelen en ontvetters op de werkvloer terugdringen naar één product. Force 10 van Minimax dient verdunt te worden, waardoor het middel een zeer lage werkzame literprijs heeft. Dit kan tot een aanzienlijke kostenbesparing leiden. Verdunning van 1:10 tot 1:30 met Force 10 en water is al voldoende voor normale vervuiling en bij zware vervuiling kunt u een verhouding van 1:5 aanhouden. Doordat het ontvettings- / reinigingsmiddel voldoet aan de strengste milieueisen en 100% biologisch afbreekbaar is, kunt u het watermengsel na gebruik lozen op het oppervlaktewater (bijvoorbeeld via een vetvangput).

Gebruik Force 10 van Minimax zelf!

Force10 kant en klaarForce 10 is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, van 10 liter tot zeer grote verpakkingen van 1000 liter. Daarnaast heeft u bij Minimax de mogelijkheid om Force 10 kant-en-klaar te bestellen, dit is hetzelfde industriële reinigingsmiddel maar deze variant is al verdund met water en dus meteen klaar voor gebruik! Bent u benieuwd waar u dit reinigingsmiddel, ontvetter en onderhoudsmiddel voor kunt gebruiken? Bekijk dan de uitgebreide omschrijving van deze producten op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen, zodat wij aan u kunnen uitleggen wat Force 10 voor u kan betekenen!

About the Author