Bilge All Clean

Bilge All Clean

Bilge all cleanBilge All Clean is een krachtige ontvetter dat gebruikt kan worden als zeer sterke vuiloplosser voor verschillende soorten vervuiling aan boord. Zo kunt u deze industriële allesreiniger gebruiken voor schoonmaakklussen, zoals de ruimte reinigen of de romp van uw schip ontdoen van zwarte strepen en oude wax.

Maar deze sterke vuiloplosser is ook geschikt om een anti slipdek te reinigen of u kunt het middel gebruiken voor het verwijderen van siliconen. Tevens kunt u deze ontvetter gebruiken om het interieur in uw kombuis te reinigen en ook koffieaanslag of theeaanslag wordt eenvoudig verwijderd. Kortom Bilge All Clean is één product voor verschillende schoonmaakklussen, waardoor het middel dus kostenbesparend werkt.

Gebruik van Bilge All Clean

Voor gebruik van deze krachtige ontvetter dient u het middel te verdunnen van 1:5 tot 1:20. Gebruik de verdunde allesreiniger op de gewenste objecten of oppervlaktes en laat het middel even inwerken. Vervolgens kunt u de industriële allesreiniger afborstelen of met een doek schoonmaken en even afspoelen voor optimaal resultaat.