Ontvetters

Ontvetters

Ontvetters van Minimax zijn geschikt voor het verwijderen van industriële vetten zoals: olie, vet en ander vuil. De industriële ontvetter Force 10 van Minimax is biologisch afbreekbaar en kan gebruikt worden als industriële allesreiniger. Voor horeca keukens heeft Minimax een speciale Horeca Koud ontvetter. Dit ontvettingsmiddel kan gebruikt worden om keukenapparatuur en werkbladen te ontvetten, maar ook voor het reinigen van vloeren, wanden en plafonds. Hieronder vindt u alle ontvetters van Minimax.

Force 10

Force10

Force 10 is een industriële allesreiniger en kan zowel gebruikt worden als onderhoudsmiddel of reinigingsmiddel maar ook als ontvetter voor verschillende toepassingen. Het middel moet verdund worden met water, waardoor deze krachtige reiniger zeer kostenbesparend werkt. Meer informatie over ontvetter Force 10.

Force 10 kant en klaar

Force 10 kant en klaar

Force 10 kant en klaar is hetzelfde reinigingsmiddel als Force 10, maar dit ontvettingsmiddel is al verdund met water waardoor de superontvetter meteen klaar is voor gebruik om te ontvetten. Deze industriële allesreiniger is bruikbaar als onderhoudsmiddel, reinigingsmiddel of ontvetter voor verschillende toepassing. Meer informatie over ontvetter Force 10 kant en klaar.

Horeca koud ontvetter

Horeca koud ontvetter

Horeca koud ontvetter van Minimax is een speciaal ontvettingsmiddel voor de voedselverwerkende industrie. Deze professionele ontvetter werkt zeer effectief dankzij een snel vet en vuil oplossend vermogen. Door de toevoeging van citronella parfum werkt deze koudontvetter ook insecten verdrijvend, waardoor het aantal reinigers op de werkvloer wordt beperkt. Meer informatie over Horeca koud ontvetter.

Snelontvetter

Snelontvetter

De snelontvetter van Minimax ontvet grondig, snel en moeiteloos. Snelontvetter is een speciaal ontvettingsmiddel die kant en klaar gebruikt kan worden, in spuitbus of in cans verpakt. Deze snelontvetter is geschikt voor het grondig reinigen van carburateurs met membraam of vlotter, schijf- en trommelremmen, kettingen en andere vette onderdelen. Meer informatie over snelontvetter.