Sanitair

Sanitair

Sanitairreinigers zijn in twee varianten verkrijgbaar bij Minimax. Zo kunt u kiezen voor een sanitair reiniger en deze gebruiken voor het sanitair onderhoud, maar er is ook een ontstoppingsmiddel van Minimax verkrijgbaar. De sanitair reiniger Sanall heeft een ontvettende werking waardoor huidvetten en zeepresten eenvoudig verwijdert worden van uw sanitair en badkamer. De vloeibare ontstopper van Minimax vernietigt snel allerlei organische stoffen, om afvoeren en riolen eenvoudig te ontstoppen. Hieronder vindt u de verschillende sanitair reinigers van Minimax.

Sanall

Sanall

Sanall is een sanitairreiniger om uw sanitair te onderhouden en het middel kan gebruikt worden voor het hygiƫnisch reinigen van sanitaire ruimtes, wastafels, baden, toiletten, kranen, vloeren etcetera. Deze sanitairreiniger heeft een ontvettende werking die ervoor zorgt dat huidvetten en zeepresten worden verwijderd. Meer informatie over Sanall.

Vloeibare ontstopper

Foto's 2017 website 008-1
De vloeibare ontstopper van Minimax is geschikt voor het ontstoppen van afvoeren en riolen. Dit middel vernietigt snel alle organische stoffen, zoals: haren, maandverband, vet, zeepresten etc. Naast het riool ontstoppen en de gootsteen ontstoppen, kunt u dit ontstoppingsmiddel gebruiken voor het verwijderen van roest en kalkaanslag. Meer informatie over vloeibare ontstopper.