Autoshampoo

Autoshampoo

Autoshampoo van Minimax verwijdert het vuil op uw auto zonder dat de laklaag wordt aangetast. Daarnaast zorgt onze autoshampoo ervoor dat de waxlaag op uw auto wordt beschermd en bereikt u met onze producten een beter resultaat dan de bekende wasstraten. Wanneer u de lak van uw auto na gebruik van de shampoo extra wilt beschermen, dan kunt u terecht bij onze speciale auto wax Flon 2000. Hieronder vindt u de verschillende autoshampoos van Minimax.

Supershine

Autoshampoo Supershine

Supershine autoshampoo is een uniek hoog geconcentreerd reinigingsmiddel voor onder andere personenauto’s, containers, trams, bussen en treinen. Deze autoshampoo zorgt voor een hoogglanzend resultaat en onthardt het water tot een absoluut nulpunt voor kalkaanslag. Meer informatie over Autoshampoo Supershine.

Car Minute Clean

Autoshampoo Car Minute Clean

Car Minute Clean is een industriële auto shampoo voor de professionele gebruiker. Buiten de normale vervuiling lost deze autoshampoo de statische laag op, zonder dat de shampoo geactiveerd hoeft te worden met een borstel of spons. Meer informatie over autoshampoo Car Minute Clean.