Smeermiddelen

Smeermiddelen

De smeermiddelen van Minimax zorgen voor een betere smering en een lagere wrijvingsweerstand waardoor er voor iedere bedrijfstak een geschikt smeermiddel te vinden is. De smeermiddelen van Minimax hebben namelijk ieder zijn eigen gebruiksvoordelen, zodat het smeermiddel onder verschillende omstandigheden optimaal zullen presteren. Hieronder vindt u de verschillende smeermiddelen van Minimax.

Smeermiddel Flon Lub 101

Flon Lub 101

Flon Lub 101 is een van de smeermiddelen dat is ontwikkeld door Minimax. Dit smeermiddel zorgt voor een betere smering en een lagere wrijvingsweerstand waardoor dit multifunctionele smeermiddel gebruikt kan worden in bijna alle bedrijfstakken. Van scheepvaart en luchtvaart tot aan de off-shore of in ziekenhuizen. Meer informatie over smeermiddel Flon Lub 101.

Smeermiddel MG ’86

MG 86

MG ’86 van Minimax is een van de siliconenvrije smeermiddelen en helpt onder andere tegen vocht, roest en contactproblemen. MG ’86 is te gebruiken in allerlei bedrijfstakken, zoals: de scheepvaart, transportbedrijven, luchtvaart en in de offshore. Meer informatie over smeermiddel MG’86.