Handclean Geel

Handzeep Handclean Geel

Handzeep Handclean geelDe handzeep Handclean Geel van Minimax is een sterke gelachtige handreiniger met een huidvriendelijke korrel. Handclean geel tast het beschermende huidvet niet aan, maar is wel geschik om allerlei soorten vuil te verwijderen zoals: olie, vet, teer, verf en paraffine. De handzeep bevat nagelbeschermende en huidbeschermende componenten die de huid een beschermend laagje geven met een aangename frisse citroengeur. Handclean Geel is alkalivrij, oplosmiddelvrij, veilig voor in huis en ook nog eens milieuveilig.

Gebruik van Handclean Geel

Wrijf de handzeep goed in op droge handen, onder de nagels en bij de nagelriemen waar vuil zit. Daarna goed afspoelen met water en afdrogen met een schone doek. Daarnaast kan deze handreiniger gebruikt worden in alle werksituaties waar geen water beschikbaar is, dankzij het oplosmiddelvrije component.

Handclean Geel is verkrijgbaar in blik met een inhoud van 4,5 liter en een emmer met een inhoud van 10 liter.

 RVS zeepautomaat

Zeepautomaat RVS

Om de handzeep Handclean Geel eenvoudig te doseren en te gebruiken op de werkvloer, kunt u deze zeep perfect combineren met de RVS zeepautomaat van Minimax. Dankzij de zeepautomaat wordt de juiste hoeveelheid handzeep afgegeven om uw handen weer schoon te maken. Combineer de RVS zeepautomaat met de 10 liter emmer verpakking van Handclean Geel.

 

Terug naar handzeep