Posted on 13 februari 2015 · Posted in Nieuws

Het jaar 2015 is er eentje met veel veranderingen voor Minimax-International. Zo is het bedrijf met ingang van 1 januari 2015 overgenomen door Maritime Vision BV, een dienstverlener binnen de bagger-, infra- en offshore energie markt. Dankzij deze overname zal Maritime Vision BV haar activiteiten verbreden met maritieme- en offshore olie & gas gerelateerde reinigingsmiddelen, waarbij zij gebruik blijven maken van de bekende naam Minimax-International BV.

Met de overname van Minimax-International door Maritime Vision BV wordt definitief een einde gemaakt aan een vervelende periode voor de vorige eigenaar van Minimax-International; Nico Puister. Na een snelle afwikkeling van het faillissement en de succesvolle doorstart met de eenmanszaak, kan hij zich nu volledig inzetten voor de productie en verdere ontwikkeling van de reinigingsmiddelen. Zowel Nico Puister, die als mede-eigenaar in de functie van productie manager zal treden, als Mario Prak, directeur en mede-eigenaar van Maritime Vision BV hebben veel vertrouwen in de nieuwe samenwerking. Beiden heren zullen, samen met hun collega’s zorg dragen voor de verdere ontwikkeling van de reinigingsmiddelen van uitstekende kwaliteit.

Afscheid Ruud Nuis
Naast de positieve ontwikkelingen met betrekking tot de overname, moeten wij dit jaar helaas ook afscheid nemen van een trouwe medewerker. Na 18 jaar trouwe dienst zal onze huidige senior vertegenwoordiger Ruud Nuis zijn activiteiten in de komende maanden verder afbouwen. Hoewel Ruud zelfs na zijn pensionering zijn steentje bleef bijdragen, is het voor hem nu (op 69 jarige leeftijd) tijd om nog meer van het leven te gaan genieten onder andere als opa van zijn kleinkinderen. Daarnaast heeft hij nu meer tijd om volop te genieten van zijn boot. Wij zullen Ruud hoe dan ook erg gaan missen en wensen hem het allerbeste voor de toekomst. Vanaf 1 januari 2015 is de heer Patrick van den Heuvel in dienst getreden ter versterking van het verkoopteam. Patrick zal op dezelfde wijze als Ruud een rotsvast vertrouwenspunt voor onze klanten vormen, wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie!


About the Author