Smeermiddelen

Smeermiddelen

De smeermiddelen van Minimax zorgen voor een betere smering en een lagere wrijvingsweerstand waardoor er voor iedere bedrijfstak een geschikt smeermiddel te vinden is. De smeermiddelen van Minimax hebben namelijk ieder zijn eigen gebruiksvoordelen, zodat het smeermiddel onder verschillende omstandigheden optimaal zullen presteren. Hieronder vindt u de verschillende smeermiddelen van Minimax.

Smeermiddel Flon Lub 101

Flon Lub 101

Flon Lub 101 is een van de smeermiddelen dat is ontwikkeld door Minimax. Dit smeermiddel zorgt voor een betere smering en een lagere wrijvingsweerstand waardoor dit multifunctionele smeermiddel gebruikt kan worden in bijna alle bedrijfstakken. Van scheepvaart en luchtvaart tot aan de off-shore of in ziekenhuizen. Meer informatie over smeermiddel Flon Lub 101.

Dry Greasing

Foto's 2017 website 001-1

Dry Greasing is een unieke droge smeerfilm met 1001 toepassingsmogelijkheden. Dry Greasing is stabiel en kan enorme temperatuurschommelingen verdragen van -180°C tot 260°C. Dry Greasing is kleurloos en vergeelt niet; het tast geen plastic, rubber of textiel aan. Meer informatie over smeermiddel Dry Greasing.

Smeermiddel MG ’86

MG 86

MG ’86 van Minimax is een van de siliconenvrije smeermiddelen en helpt onder andere tegen vocht, roest en contactproblemen. MG ’86 is te gebruiken in allerlei bedrijfstakken, zoals: de scheepvaart, transportbedrijven, luchtvaart en in de offshore. Meer informatie over smeermiddel MG’86.

Smeermiddel Ceramic 1200

Ceramic 1200

Ceramic 1200 is een lossings- en montagepasta, bestaand uit zeer fijn verdeelde keramiekdeeltjes in een onsmetbaar bentone basisvet. Daarnaast zijn er aan dit smeermiddel nog krachtige anti-corrosie en anti-oxidatie inhibitors toegevoegd. De keramiekdeeltjes in het smeermiddel Ceramic 1200 vullen de onregelmatigheden van het oppervlak op. Meer informatie over smeermiddel Ceramic 1200.